17 en 18 maart: FM World Workplace Europe ’21

Bron: World Workplace Europe

Op woensdag 17 en donderdag 18 maart organiseren FMN en IFMA World Workplace Europe ’21. Dit jaar volg je het event via een livestream vanuit een studio in Nederland. Virtuele sessies van bijzondere sprekers, actuele onderwerpen en best practices op het gebied van hybrid FM.

Programma

Het programma bestaat onder andere uit een opening keynote van Anders Indset, een bezoek aan virtuele partnerbooths, netwerkactiviteiten en lezingen van onder meer Harold Coenders (Colliers) en Douwe Driehuis (ISS). Deborah Nas verzorgt de closing keynote. De kennissessies zijn verdeeld over de categorieën Research & Development, Business en Education. Zo kan je jouw eigen congresagenda samenstellen op basis van jouw belangstelling en behoeftes. Daarnaast kan je als deelnemer actief meedoen aan interactieve workshops en paneldiscussies. Meer informatie over het programma is te vinden op de website van World Workplace Europe

Digitaal netwerken

Dat WWEU21 digitaal is, betekent niet dat er geen persoonlijke ontmoetingen zullen zijn! De organisatie zorgt ervoor dat er in het programma ruimte is opgenomen voor ontspannende, virtuele netwerkactiviteiten, Waaronder een virtuele facility tour en FM-quiz.

Tickets

Als FMN-lid krijg je korting op het kaartje voor WWEU21. In plaats van €239,- betaal je voor het event €179,- (excl. btw). Je bestelt je kaartje via de WWEU-website. Houd bij het bestellen je FMN-ledennummer bij de hand.

World Workplace Europe