Aftellen begonnen: 7, 8 en 9 juni Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Bron: Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

De voorbereidingen voor de 24ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 7, 8 en 9 juni 2023 in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Naast de vertrouwde beursvloer met stands van de deelnemers is er een aanvullend programma met lezingen en prijsuitreikingen. Nieuw in deze editie zijn de overzichten van beursthema’s en bezoekersinteresses op de website van de beurs. Zij stellen de facilitair verantwoordelijke eindgebruikers in staat om zich op het aanbod te oriënteren en hun aanstaande bezoek voor te bereiden. Voor het eerst sinds de editie 2020 wordt ook de FGNoviteitenprijs weer op de beursvloer uitgereikt.

Beursthema’s

Om enigszins een idee te krijgen wat beursbezoekers op de beursvloer kunnen aantreffen, zette de beursorganisatie in samenwerking met de redactie van het Facilitair Journaal een aantal thema’s op een rij. Bedoeld om bezoekers meer inzicht in het aanbod te geven; en geïnteresseerde bedrijven een indruk te geven in welke onderdelen van het facilitair management en gebouwbeheer op de beursvloer wordt voorzien..

Gratis toegang

HoLaPress Communicatie organiseert de 24ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer met dezelfde inzet als de voorafgaande 23 edities. De gratis toegang, beurscatalogus en Koffie voor vroege vogels zijn eveneens onveranderd gebleven.

Lees verder ….

Bron: Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer