Albert Heijn opent eerste onbemande ’to go’s’ in kantoren

Bron: © Tycho Müller | Tycho's Eye Photo

Eind vorig jaar maakten Albert Heijn en Selecta bekend samen te gaan werken. De twee bedrijven ontwikkelden een AH to go-module die 24/7 vers en lekker eten op de werkvloer mogelijk maakt. De komende weken openen de eerste twintig to go’s op verschillende kantoorlocaties in Nederland. Daarnaast steekt het concept ook meteen de grens over naar België: daar krijgt het kantoor van Selecta de primeur, gevolgd door minimaal 25 andere kantoorlocaties later dit jaar.

Veel belangstelling

De aankondiging van de samenwerking december vorig jaar leidde tot veel belangstelling en aanvragen van bedrijven. Daarom maakt het concept sinds donderdag een vliegende start met de eerste twintig kantoorlocaties, waaronder RWE in Eemshaven en Crocs in Hoofddorp. Ook in België is veel belangstelling, daar staan al minimaal 25 kantoorlocaties op de planning. Albert Heijn en Selecta willen dit jaar op minimaal 100 kantoorlocaties een onbemande to go openen om in de jaren daarna gezamenlijk verder uit te breiden.

Naast kantoren willen de partijen het concept ook uitrollen naar bijvoorbeeld hotels, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen.

Lees verder ….

Bron Albert Heijn