FM-Studenten gezocht voor deelname aan EuroFM Student Challenge WWEU24

Bron: Freepik

Tijdens World Workplace Europe 2024 organiseert EuroFM opnieuw een Student Challenge. Voorafgaand aan de WWEU-conferentie wil EuroFM graag een Student Challenge opzetten voor lokale en internationale FM-studenten van bachelor- en masterniveau. In de weken voorafgaand aan de conferentie worden de studenten verdeeld in kleinere groepen die virtueel samenwerken aan een Challenge.

De resultaten van deze uitdaging worden door het team gepresenteerd aan de WWEU24-deelnemers en het winnende team wordt gekozen door een professionele jury. Deelnemers aan de Student Challenge krijgen gratis toegang tot de WWEU24 conferentie (6-7 maart 2024) met een kans om ook gratis toegang te krijgen tot World Workplace in San Antonio Texas (9-11 oktober – inclusief accommodatie, exclusief vlucht- en andere reiskosten).

Naar wie is EuroFM op zoek?

In totaal wordt er gezocht naar 12 tot maximaal 16 enthousiaste FM-studenten die willen deelnemen aan de student challenge en hun resultaten willen presenteren op de WWEU24 conferentie in Rotterdam.

Proces

Studenten die interesse hebben om deel te nemen aan de Student Challenge kunnen zich aanmelden door een motivatiebrief te sturen naar Laurens Lamberts (laurens@eurofm.org). Doe dit voor 8 november 2023.

Medio december ontvangen studenten een e-mail met nieuws over hun aanmelding voor de Student Challenge. Als ze worden geselecteerd, ontvangen ze de namen en contactgegevens van hun teamleden en de inhoud van de Student Challenge waaraan ze gaan werken.

De opdracht

De opdracht is gericht op de vraag: Welke invloed heeft de ontwikkeling van AI en automatisering gehad op de evolutie van FM (Facility Management)?
Raadpleeg het bijgevoegde document voor meer informatie.

Bron: EuroFM