Green Buildings Regatta 2024: inschrijving geopend

Bron: CFP Green Buildings

Op vrijdag 6 september 2024 staat de 19e editie van de Green Buildings Regatta gepland. Meer dan 200 deelnemers strijden om de felbegeerde bokaal. Strijd tegen andere bedrijven tijdens een echt zeilevenement en race samen richting de finishlijn. Of jouw team nu de bokaal wint of niet, de banden tussen collega’s en/of klanten zijn aan het eind van de race absoluut versterkt!

De Green Buildings Regatta is veel meer dan alleen een zeilevenement. Het biedt tevens een netwerkmogelijkheid voor geïnteresseerden in groene gebouwen en circulariteit. Alle deelnemers houden zich namelijk bezig met het verduurzamen en het creëren van groene gebouwen. Laat je inspireren door koplopers in de industrie in een informele, enthousiaste en open setting of breid je netwerk uit met gelijkgestemden.

Stel je eigen team samen

Heb je geen zeiljacht achter de hand? Geen probleem! Meedoen aan de Green Buildings Regatta 2024 kan namelijk met een eigen of een gehuurde zeiljacht. Het evenement wordt volledig verzorgd en professioneel georganiseerd. Je hebt zelf dus nergens omkijken naar en kunt je richten op het in huis halen van de felbegeerde bokaal. Dit maakt de Green Buildings Regatta ook erg geschikt om bij te wonen met klanten die interesse hebben in een evenement gericht op groene gebouwen.

Deelname aan de Green Buildings Regatta 2024 kost € 2.000 per team (richtprijs, exclusief btw). Hiervoor krijg je de beschikking over ervaren wedstrijdbegeleiding, de wedstrijdbaan, een professionele wedstrijdfotograaf en een startschip. Na afloop is er een aansluitend diner dat de perfecte gelegenheid biedt voor een mooie terugblik.

Let op: het aantal deelnameplekken is beperkt.

Lees verder ….

Bron: CFP Green Buildings