Grootschalig onderzoek onder werkend Nederland naar duurzame mobiliteit

Bron: Pexels

Het grootschalig onderzoek van de Coalitie Anders Reizen onder werkend Nederland is begonnen. Tal van deelnemende bedrijven uit de Coalitie Anders Reizen hebben de vragenlijst inmiddels verspreid onder hun medewerkers. Doel van het onderzoek is het gaan ontdekken wat werkend Nederland wil als het aankomt op ‘hybride’ werken en in het verlengde daarvan: duurzame mobiliteit. Het onderzoek wordt uitgevoerd door I&O Research. Het onderzoek loopt tot 16 augustus. In september worden de resultaten gepubliceerd.

Meedoen
Er zijn twee manieren om mee te doen aan het onderzoek. Dat kan individueel via deze link, of met een vragenlijst voor een hele organisatie (>500). In het laatste geval krijgt de organisatie een unieke link, zodat optioneel de resultaten van deze organisatie inzichtelijk gemaakt kunnen worden. Zo kan er ook optioneel een benchmark uitgevoerd worden.

Doel
De Coalitie Anders Reizen willen ontdekken wat medewerkers in alle lagen van organisaties denken, voelen & vinden van de nieuwe manier van werken en reizen. Hoe vinden we de juiste balans? Het is zoeken naar antwoorden op de vraag wat een win-win situatie voor zowel de werkgever als werknemer in de weg kan staan. Het in kaart brengen van de drijfveren, angsten & kansen zijn belangrijk om de toekomst van werken en reizen te herdefiniëren.

Een sterke onderzoekscoalitie
Het onderzoek wordt onafhankelijk uitgevoerd en is anoniem. De Coalitie Anders Reizen (70 deelnemende organisaties, 500.000 werknemers) werkt samen met I&O Research, Alliantie Digitaal Samenleven, Tilburg University en de Volkskrant.

Lees verder ….

Bron: Coalitie Anders Reizen