Inschrijving Winning Workplace Award 2021 geopend

Bron: JLL

In samenwerking met Facto organiseert JLL dit jaar een speciale editie van de Winning Workplace Award, met als thema ‘De hybride werkomgeving’. De jury, bestaande uit onafhankelijke vakexperts, zal zich deze zomer buigen over de inschrijvingen.

Veel organisaties heroverwegen momenteel hun werkplekstrategie, waardoor het gesprek over de hybride werkomgeving actueler is dan ooit. We weten al dat werknemers de voorkeur geven aan een combinatie van op kantoor en thuis werken, maar hoe gaat de werkgever hier in de praktijk mee om? Kantoorgebruikers gaan sinds COVID-19 nog innovatiever en ruimdenkender om met hun werkplekconcepten, waarbij de belevenis van de werknemer centraal staat. Daarom organiseert JLL dit jaar een speciale editie van de Winning Workplace Award, waarbij de prijs zal worden uitgereikt aan de organisatie met het beste plan voor de werkomgeving van de toekomst.

Het is tot 15 mei mogelijk om jouw hybride werkplek aan te melden voor de Winning Workplace Award 2021. De aanmeldingen zullen worden beoordeeld op basis van een viertal hoofdcriteria, waarna de jury drie finalisten selecteert waarop gestemd kan worden.

De hoofdcriteria zijn als volgt:

  1. Een heldere visie op hybride werken voor de organisatie.
  2. Logisch uitgevoerde stappen om tot deze visie te komen.
  3. Een duidelijke strategie om hybride werken te implementeren in de organisatie.
  4. Onderbouwde benodigde aanpassingen voor de fysieke werkomgeving* om hybride werken optimaal te faciliteren (indien van toepassing)

Het aantal publieksstemmen zal uiteindelijk, tezamen met het oordeel van de speciaal geselecteerde jury, bepalend zijn voor het uitroepen van de winnaar. De winnaar van de Winning Workplace Award zal worden bekend gemaakt tijdens het Facto Congres op donderdag 23 september 2021.

De jury van de Winning Workplace Award 2021 wordt voorgezeten door de winnaar van de vorige WWA editie, Richard Helmus (VGZ, Manager Facility & Real Estate) en bestaat verder uit Marike Tuinder (Deloitte Consulting, Partner), Hans Rietveld (Ahold Delhaize, Director Workplace Management / Facility Services) en Sander van Lier (PVH, Manager Projects & Workplace Management).

Organisaties die willen meedingen naar deze prestigieuze award kunnen zich hier inschrijven.

Bron: JLL