Presentatie SER-rapport ‘De agenda voor Hybride werken’ tijdens Thuiswerk Summit

Bron: Unsplash

Wat kunnen we doen om tot een goede balans te komen binnen de nieuwe economie? Met een goede balans bedoelen we een vorm en mate van (hybride) werken die naar tevredenheid is van werkgevers en werkenden. Op 30 maart jl. heeft het kabinet de SER daarom om een breed advies gevraagd over de toekomst van hybride werken. Het doel van deze agenda is dat de samenleving, werkgevers, werkenden, het kabinet en andere relevante partijen beter kunnen anticiperen op de ontwikkelingen rond hybride werken. Met het gevraagde advies wil het kabinet een ‘Agenda voor de toekomst van thuiswerken’ maken.

Presentatie SER-rapport

Op 29 en 30 september gaat de 2e online editie van de Thuiswerk Summit van start. Meer dan 50 sprekers en experts zullen hun kennis gaan delen op het gebied van het nieuwe werken, wat is hier voor nodig en waar zitten de mogelijke hindernissen. Voor iedereen liggen er nieuwe uitdagingen en hoe ga je dit aanpakken. Een summit bomvol praktische kennis waar het Ministerie van Sociale Zaken het S.E.R. rapport ‘De agenda voor Hybride werken’ zal gaan presenteren.

Enkele andere presentaties die tijdens dit 2-daagse evenement worden gegeven zijn o.a.:

Het volledige programma is hier te lezen.

Gratis deelname

Het summit is een gratis kennisevent specifiek voor leidinggevende, waarbij per dagdeel maximaal 500 deelnemers online kunnen deelnemen.