Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op weg naar 24e editie

Bron: Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

De voorbereidingen voor de 24ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 7, 8 en 9 juni 2023 in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Na het evenementenverbod in januari 2021 en 2022 is besloten om in 2023 de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer toch weer in de maand juni te houden.

HoLaPress Communicatie organiseert de 24ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer met dezelfde inzet als de voorafgaande 23 edities. Zo voorziet het zalencentrum opnieuw in de behoefte van veel standhouders om hun beursdeelname te onderstrepen met een lezing, waarin zij hun kennis delen met de bezoekers. De gratis toegang, beurscatalogus en Koffie voor vroege vogels zijn eveneens onveranderd gebleven.

Themapleinen

Nieuw in de 24ste editie zijn de Themapleinen. Veel facilitaire onderwerpen zijn zó klein, dat zij op een algemene beursvloer minder snel opvallen. Om standhouders en bezoekers tegemoet te komen, voert de organisatie met ingang van de 24ste editie de Themapleinen in. Op een apart deel van de beursvloer staan alle themapleinen gegroepeerd. Iedere individuele deelnemer staat aan een plein met maximaal 3 andere deelnemers.

Lees verder ….

Bron: Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer