Vebego versterkt zich met Duitse hectas

Bron: hectas Facility Services

Vebego neemt de hectasbedrijven in Duitsland, Nederland en Oostenrijk per 1 januari 2022 in zijn geheel over van familiebedrijf Vorwerk uit Duitsland, onder voorbehoud van goedkeuring door het Duitse Kartellamt.

“Vebego wil haar activiteiten in Duitsland, Oostenrijk en Nederland verder uitbreiden met de overname van hectas Groep. Vebego zal hectas in zijn geheel overnemen, inclusief alle medewerkers, klanten en lopende contracten. We zien er naar uit om de positieve ontwikkeling van hectas voort te zetten en samen met de medewerkers verder te groeien en meer betekenisvolle banen te creëren “, zegt Giuseppe Santagada, COO van Vebego voor Duitsland en Zwitserland.

“Vebego is voor ons de perfecte partner om gezonde groei te realiseren. Zowel onze medewerkers als onze klanten zullen profiteren van deze versterking, omdat we in de toekomst toegang zullen hebben tot nog meer expertise en de uitgebreide ervaring in facility services”, voegt Markus Breithaupt, CEO van hectas, eraan toe.

hectas Facility Services

hectas Facility Services Stiftung & Co. KG heeft haar hoofdkantoor in Wuppertal. De in 1974 opgerichte onderneming biedt vandaag de dag werk aan rond 8.100 medewerkers in Duitsland, Nederland en Oostenrijk en heeft een omzet van ca. 200 miljoen euro in de sectoren bedrijfsschoonmaak, industriële reiniging, groenonderhoud en tevens gebouwen- en calamiteitenservices.

Lees verder ….

Bron: Vebego