Wie zijn de beste (thuis)werkgevers van 2020?

Bron: Zo Werkt Het Award

‘Zo Werkt Het’ reikt op 16 maart 2021 de award voor Beste (thuis)Werkgever van het jaar uit. De award is een ode aan het succesvolle aanpassingsvermogen van werkgevers in coronatijd. Het is dan precies één jaar geleden dat de coronacrisis in Nederland begon en thuiswerken het nieuwe normaal werd. Nooit eerder maakten zo veel mensen tegelijk kennis met thuiswerken. Het vroeg om aanpassingsvermogen van medewerkers, bedrijven en organisaties om thuiswerken zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Mensen die thuiswerken moeten een fijne, productieve werkplek creëren. Vaak gecombineerd met een partner die ook thuiswerkt, thuisscholing van kinderen én nieuwe middelen om met collega’s en klanten te blijven communiceren. Ook de mensen op locatie moeten zich aanpassen: anders reizen of flexibel zijn met werk- en reistijden. Dat kan doordat veel bedrijven zich inspannen om hun werknemers thuis en op het werk zo optimaal mogelijk te faciliteren.

De Zo Werkt Het Award 2020

De Beste (Thuis)Werkgevers van het Jaar Award is een blijk van waardering voor werkgevers die extra hun best doen om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken. Het is een eervolle award voor dat stapje extra dat het verschil maakt in beleving van wel en geen werkplezier.

De award wordt landelijk in vier verschillende poules uitgereikt, zo maken kleine en grote bedrijven kans. Ook vanuit de verschillende aangesloten regionetwerken, komen trotse regionale winnaars naar voren. De werknemer die zijn of haar werkgever nomineert maakt kans op een city e-bike.

Meedoen

‘Zo Werkt Het’ kiest de winnende werkgever uit de nominatie-inzendingen van werknemers door heel het land. Werknemers motiveren hun nominatie met het benoemen van de bijzondere initiatieven van hun werkgever in het afgelopen jaar. Meedoen is heel gemakkelijk! Een werkgever nomineren kan op www.zowerkthet.nl/award. Op 16 maart is de bekendmaking van de winnende werkgevers en werknemers.

Lees verder ….

Bron: Groninger Krant / Zo Werkt Het Award